طرز تهیه بروشتا ایتالیایی با طعم فوق العاده در آشپزخانه های ایرانی

غذاها و پیش غذاهای ایتالیایی در سراسر جهان محبوبیت زیادی دارند و کشور ما نیز از این قاعده مستثنی نمی باشد. بروشتا از انواع پیش غذاهای ایتالیایی خوشمزه و سالم می باشد و شما می توانید این نوع پیش غذا را در منزل به کمک ترکیبی از سبزیجات و روغن زیتون و … تهیه نمایید.

بروشتا یا بروسکتا از انواع پیش غذاهایی است که می توانید آن را به صورت غذاهای فینگرفودی سرد سرو نمایید و این پیش غذای خوش طعم برای پذیرایی از مهمان ها در مجالس مختلف مناسب می باشد.

مواد لازم

  • نان باگت : ۱ عدد
  • روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری
  • سیر : یک حبه
  • گوجه فرنگی : ۲ عدد
  • پنیر موزارلا : ۲۰۰ گرم
  • ریحان تازه : ۱۰۰ گرم
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل : به مقدار لازم

طرز تهیه بروشتا در منزل

ابتدا نان باگت را به صورت اریب برش بزنید سپس برش های نان باگت را در معرض هوا قرار هید تا از حالت نرم درآیند و خشک تر شوند. به کمک برس مخصوص آشپزی مقداری روغن زیتون روی نان ها بمالید.

در این مرحله از طرز تهیه بروشتا تابه ای مناسب را روی حرارت گاز قرار دهید تا به خوبی گرم شود سپس نان ها را در کف تابه بچینید و هر دو طرف آن ها را به خوبی گریل نمایید و قبل از اینکه نان ها سرد شوند سیر را از وسط نصف نمایید و روی نان ها بکشید.

روش تهیه بروشتا در منزل

گوجه فرنگی ها را به صورت نگینی خرد نمایید سپس پنیر موزارلا و ادویه ها و ریحان را به گوجه فرنگی های خرد شده بیفزایید و با یکدیگر ترکیب نمایید و بعد از اینکه نان ها را به خوبی به سیر آغشته کردید با کمک قاشق مخلوط گوجه فرنگی را روی نان ها بریزید. توجه داشته باشید که می توانید از تکه های ژامبون و مرغ یا ماهی نیز برای تهیه این پیش غذاهای خوشمزه استفاده نمایید.

بروشتا پیش غذای ایتالیایی

بروشتاهای آماده شده را درون ظرفی مناسب برای سرو قرار دهید همچنین می توانید از روش های تزیین فینگرفود برای تزیین آن ها ایده بگیرید.

دستور تهیه بروشتا در منزل

در این مطلب با نحوه پخت بروشتا پیش غذایی ساده و سالم آشنا شدید که امیدواریم از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری نمایید.

منبع : آرگا

Write a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code