طرز تهیه قهوه فرانسه خوش طعم در خانه


یکی از انواع نوشیدنی های گرم قهوه است. از جمله قهوه های محبوب در ایران می توان به قهوه ترک، قهوه عربی، قهوه با شیر و نیز قهوه فرانسه اشاره کرد. که در واقع قهوه فرانسه یکی از انواع نوشیدنی های بسیار خوشمزه می باشد که با روش های مختلفی تهیه می شود، در ادامه مطلب طرز تهیه قهوه فرانسه را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد.

طرز تهیه قهوه فرانسه

در طرز تهیه قهوه فرانسه زمانی که آب در حال جوشیدن می باشد دانه های قهوه را بسابید و بهتر است نسبت قهوه به آبی که داخل فرنچ پرس می ریزید یک به ده باشد یعنی به ازای ۳۰۰ میلی لیتر آب از سی گرم قهوه استفاده نمایید.

در این مرحله از روش تهیه قهوه فرانسه حالا قهوه سابیده شده را داخل فرنچ پرس بریزید سپس دو برابر مقدار قهوه به آن آب داغ اضافه کنید یعنی اگر سی گرم قهوه دارید در ابتدا ۶۰ میلی لیتر به آن آب اضافه نمایید، دقت داشته باشید که آب داغ باشد کافی است و نباید در نقطه جوش باشد.

و حالا با قاشق چوبی به آرامی هم بزنید به مدت سی ثانیه صبر کنید تا قهوه از هم باز شود و باقی آب را که قرار بود به نسبت یک به ده باشد به آن اضافه کنید و در فرنچ پرس را بگذارید اما تا زمانی که قهوه کاملا دم نکشیده است صافی فرنچ پرس را به پایین فشار ندهید و بعد از زمان چهار دقیقه قهوه فرانسه آماده است و فیلتر را به آرامی به پایین فشار دهید که پرس کردن می گویند، نوش جان.

روش تهیه قهوه فرانسه

نکات تکمیلی

۱. اگر فیلتر راحت و با سرعت پایین رفت یعنی آسیاب دانه قهوه شما خیلی درشت است و اگر پیستون خیلی سفت بود یعنی به آسیاب درشت تری احتیاج دارید.

۲. اگر دانه های قهوه سابیده می خرید دقت داشته باشید که دانه های خیلی ریز سابیده نشده باشند زیرا هم از توری دستگاه عبور می کنند و هم باعث تلخ شده قهوه تان می شود.

روش تهیه قهوه فرانسه با قهوه ساز

در طرز تهیه قهوه فرانسه با دستگاه قهوه ساز ابتدا محفظه دستگاه را مقداری آب مورد نیاز که ترجیحا فیلتر شده و سرد باشد پر کنید، روی اکثر مخزن ها نشانگری وجود دارد که برای هر تعداد فنجان حجم مناسب آب را مشخص می کند.

در این مرحله حالا قهوه سابیده شده را به مقدار مورد نیاز داخل مخزن قهوه ساز که معمولا در قسمت بالایی دستگاه قرار دارد بریزید.

بعضی از دستگاه درون محفظه فیلتری فلزی دارند اما اگر دستگاه شما این فیلتر را نداشت از یک فیلتر کاغذی استفاده کنید و دقت داشته باشید که دانه های قهوه نباید به صورت درشت سابیده شوند و هرچه ریزتر باشند غلظت قهوه بیشتر می شود و همانطور که گفته شد مقدار قهوه و آب به نسبت ۱ به ۱۰ باشد.

دستور تهیه قهوه فرانسه

ضمن سپاسگزاری از همراهی شما عزیزان امیدواریم توانسته باشیم روش تهیه قهوه فرانسه را با دو روش متفاوت به خوبی به شما آموزش داده باشیم تا بتوانید این نوشیدنی گرم را تهیه کنید.

منبع : آرگا

Write a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code