طرز تهیه چای آلبالو و اصول خوش طعم و خوش رنگ شدن آن


با آمدن فصل تابستان آلبالو به وفور پیدا می شود و می توان از این میوه انواع مربا، غذا و… تهیه کرد که در واقع از خوشمزه ترین دمنوش ها چای آلبالو می باشد، همچنین دارای خواص زیادی است که در ادامه مطلب به شما طرز تهیه چای آلبالو را آموزش می دهیم.

از آلبالو می توان بعنوان یکی از خوش طعم ترین میوه های موجود در ایران نام برد. تهیه مربای آلبالو، کمپوت آلبالو، کیک آلبالو و… به خوبی این حرف را اثبات می نماید.

مواد لازم

  • آلبالوی تازه:  یک لیوان
  • آب: دو لیوان
  • عسل: به مقدار لازم

طرز تهیه چای آلبالو

ابتدا آلبالو ها را بشویید سپس چوب و هسته آن را خارج کنید و بعد آن ها را به دو یا چهار قسمت تقسیم کنید.

در این مرحله از طرز تهیه چای آلبالو، آلبالو ها را داخل  قوری قرار دهید و به مقدار گفته آب روی آن بریزید و روی حرارت زیاد و مستقیم قرار دهید تا آب به جوش بیاید.

زمانی که آب شروع  به جوشیدن کرد زیر شعله را کم کنید و روی قوری را یک عدد دستگیره یا دمکنی کوچک قراردهید و اجازه دهید چای به مدت ۲۰ دقیقه بجوشد.

 بعد از ۲۰ دقیقه قوری را با همان درپوش داخل فر یا روی سماور قرار داده و ۱۵دقیقه صبر کنید تا چای دم بکشد. و حالا چای آماده را با قند، عسل و نبات می توانید میل کنید نوش جان.

طرز تهیه چای آلبالو

نکات مهم

  1. در صورت تمایل می توانید هنگام دم کردن چای، نبات به آن اضافه کنید.
  2. زمانی که رنگ آلبالو تقریبا سفید شد چای آلبالو آماده است.
  3.  چای آلبالو زود سر می رود پس باید با دقت آن را زیر نظر داشته باشید.
  4.  چای آلبالو باعث کاهش فشار می شود به همین دلیل آن را با نبات و یا عسل میل کنید.

چای آلبالو

خواص درمانی دمنوش آلبالو

طرز تهیه چای آلبالو بسیار ساده می باشد که می توانید این چای را به روش گفته شده تهیه کنید و در کنار خانواده نوش جان کنید.

منبع : آرگا

Write a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code